top of page
  • Ingrida Danytė

Sveikos nervų sistemos link | Polyvagal teorijos tyrinėjimų grupė

Nuo spalio 7 dienos renkamos tęstinės #Polyvagal teorijos studijų grupės, kuriose bus nagrinėjamas praktinis Polyvagal teorijos pritaikymas kasdienybėje. Nagrinėsime ir kartu praktikuosime Stephen W. Porges, Stanley Rosenberg, Deb Dana, Irene Lyon siūlomus pratimus, tyrinėsime jų įtaką, ieškosime, kaip per judesį galime palaikyti savo nervų sistemą.

Kūno ir judesio terapija

Praktikų metu gilinsime ryšį su vidinių pojūčių pasauliu, pažinsime kiekvieno iš mūsų unikalią nervų sistemos kalbą, patirsime savireguliaciją ir koreguliaciją. Pažinsime įsižeminimą, orientaciją, seksime savo vidiniais impulsais. Tyrinėjimų metu įsitikinome, kad reguliari praktika ir nuolatinis mokymasis yra tai, kas padeda mūsų nervų sistemai sveikti.


Pirmo susitikimo metu susipažinsime, išgirsime vieni kitų lūkesčius, aptarsime susitikimų datas ir laikus, galimybes (esant norui) jungtis online, susipažinsime su teorija bei atliksime dalį Stanley Rosenberg siūlomų praktikų.


Grupėje ne daugiau 5 dalyvių.


Keturių užsiėmimų kaina - 40 eur.


#Polyvagal teorija yra mokslu pagrįsta teorija, aiškinanti, kaip mūsų autonominės nervų sistemos būsena daro įtaką ir yra įtakojama dinamiškų gyvenimo iššūkių. Teorija atsako į daugybę klausimų apie nervo klajoklio vaidmenį, reguliuojant emocijas, socialinius ryšius ir mūsų reakcijas į baimę. Pirmą kartą 1994 m. šią teoriją pristatė neuromokslininkas Stephen W. Porges. Ši teorija vis dar yra aktyviai tyrinėjama ir plėtojama. Remdamiesi šia teorija praktikai dirbantys per kūną atranda vis daugiau kelių, kaip kurti gilaus saugumo jausmą.


VIETA

Įkūnytos Praktikos studija,

Žygimantų g. 10-26b, Vilnius


REGISTRACIJA

ikunytapraktika@gmail.com


LYDI


GLOBOJA

490 peržiūrų
bottom of page