top of page
  • Ingrida Danytė

Nervas klajoklis somatinėse praktikose

Kovo 25 dienos (ketvirtadienio) vakarą kviečiame į pažintį su mūsų nervų sistemoje esančiais mažais ir dideliais stebuklais labai įdomiame, lengvai praktiškai pritaikomame seminare.

Susitikimo metu:

  • pateiksime labai glaustą Stephen Porges #Polyvagal teorijos sampratą per somatinį žvilgsnį,

  • dėmesį telksime į tai, kaip mes jaučiame ir iš ko pastebime nervo klajoklio bei kitų galvinių nervų veikimą mūsų kūne,

  • dalinsimės praktiniais patarimais ir pratimais, kaip stimuliuodami šiuos nervus galime kurti saugumo jausmą savo kūne.

Stephen Porges aprašyta #Polyvagal teorija atsako į daugybę klausimų apie nervo klajoklio vaidmenį, reguliuojant emocijas, socialinius ryšius ir mūsų reakcijas į baimę. Taip pat remdamiesi šia teorija praktikai dirbantys per kūną atranda vis daugiau kelių, kaip tam tikrais būdais stimuliuojant galvinius nervus kurti gilaus saugumo jausmą. Viena iš šių praktikų yra Ingrida Danytė, kuri jau kelerius metus gilinasi į šią teoriją bei taiko ją darbe su vaikais ir suaugusiais bei savo kasdienybėje. Ingrida sutiko pasidalinti savo atradimais bei patirtimi.

 

KADA Kovo 25 d. 18 val. Jei nepavyks dalyvauti gyvai, po susitikimo pasidalinsime įrašu.


KAINA 17 eur

Jei neturite galimybės sumokėti, tačiau norite dalyvauti, rašykite mums ikunytapraktika@gmail.com, turime porą nemokamų vietų bei kelias vietas sumažinta kaina. IBMT bendruomenės nariams susitikimas nemokamas arba už padėką.


TRUKMĖ 1,5 val.



Iki susitikimo!

bottom of page