top of page
Somatic Bliss

RENGINIAI (09 18): Membrana. Kūno ir judesio praktikos

Jausti ribą, ją liesti, tempti, atsitraukti nuo jos, nutolti, vėliau priartėti. Leisti kūnui ir sau užimti vietą ir atiduoti svorį. Būti laikomu, palaikomu, talpinamu, turimu… Būti ir likti ČIA... Stebėti, kas yra TEN. Tikėti ir pasitikėti tam, kad atsirėmę į saugumą galėtume leistis į tikresnį ir gilesnį tyrinėjimą.


Nedidelėje grupėje, saugioje ir jaukioje aplinkoje kviesime patyrinėti, ką reiškia patirti fizines ribas, kurios talpina, ką reiškia būti laikomu. Tyrinėsime kokios fizinės ribos mums tinka ir kokios ne. Kviesime stebėti, kaip fizinis susitikimas su ribomis, laikymu ir palaikymu nuvilnija per pojūčių, emocijų ir minčių vandenynus. Laikysime, supsime, talpinsime, apgaubsime save, savo kūną, savo pojūčius, emocijas ir mintis. Ieškosime įvairių būdų, kaip mūsų kūnai gali būti laikomi bei palaikomi. Patys būsime laikomi, talpinami, supami, apgaubiami tam, kad saugumas rastų galimybę pasirodyti mūsų suvokime.


Seminare bus taikomi kūno ir judesio terapijos (IBMT) metodai, taip pat bus naudojamos Lietuvoje dar mažai matytos sensorinės priemonės, pasiūtos iš elastinio audinio:

• sensoriniai kostiumai ir

• elastinio audinio žiedai.

Jie padės geriau įsižeminti ir pajausti savo kūną, ribas, suteiks sensorinį grįžtamąjį ryšį ir padės saugiai įsikurti „savame kailyje“.


Seminaro metu bus judama, tad svarbi judesių nevaržanti apranga.


Seminaras gali sudominti ir terapeutus bei kitus specialistus, taikančius darbo su kūnu metodus, nors seminaras ir nebus metodinis.

 

DATA

Rugsėjo 18 d.


LAIKAS

10:00 - 18:00

pertrauka 13:00 - 15:00


VIETA

Psichologijos studija "Menas būti" (didžioji salė),

Krivių g. 5, Vilnius


KAINA

70 eur - iki rugpjūčio 31 d imtinai.

90 eur - nuo rugsėjo 1 d.


Jei turite finansinių sunkumų, tačiau norite dalyvauti, rašykite mums ikunytapraktika@gmail.com, turime kelias vietas, kurių kaina 50 eur.


Registracija patvirtinama sumokėjus 40 eur avansą.


LYDI

67 peržiūros0 komentarų

Comments


bottom of page